DK
Scroll

McLaren

Mclaren

Et af de mest sagnomspundende navne, når det kommer til motorsport og ekstraordinære sportsvogne, superbiler og hyperbiler tilhører McLaren. Hver bil er unik og er skabt ud fra pionerende teknologier og en endeløs stræben efter perfektion.
“No restraints. No limitations. We don’t simply push boundaries. We completely rethink them. McLaren exists to create breathtaking performance road cars. And deliver the most thrilling driving experiences imaginable,” McLaren Automotive.

MY GARAGE er landets eneste, officielle Connecting Partner til McLaren Stockholm, hvilket betyder at vi formidler både brugte og fabriksnye McLaren. I vores McLaren showroom har vi altid omtrent fem McLaren stående til salg og leasing.

Du kan læse meget mere om de forskellige modeller på McLarens hjemmeside og herefter lade Sales Manager Jens Christian Randrup hjælpe dig med at bestille den helt rigtige model hjem til dig, såfremt den ikke allerede findes i vores showroom.

McLaren

Kontaktformular

Flere biler fra McLaren

Hvem er indehaver af McLaren?

Bilmærket McLaren er ejet af McLaren Cars, som er en del af McLaren group. Det er ikke nogen hemmelighed, at McLaren er kendt for deres deltagelse i Formel 1, og det var også med det formål, at bilproducenten blev stiftet tilbage i 1990 – for at producere biler baseret på Formel 1-teknologien.

 

Hvor stammer McLaren fra?

Bruce McLaren grundlagde McLaren med et mål om at producere biler baseret på Formel 1-teknologien. Han var en konkurrencedygtig racerkører og vandt flere løb i andre biler, indtil han med sit eget team byggede den allerførste sportsvogn under mærket McLaren tilbage i 1964. Bruce McLaren mistede dog livet i 1970, da han skulle teste en sportsvogn, og dernæst blev selskabet overtaget af Ron Dennis.

Kontakt os

MY GARAGE A/S