DK
Scroll

DREAM CONCEPT & DC Workshop

Dream Concept & DC Workshop

Dream Concept & DC Workshop tager hånd om den komplette kundeoplevelse. Med alt fra eget motorsports team, moderne specialværksted, kompetent personale, og ikke mindst muligheden for at prøve en ægte racerbil på bane.

Dream Concept

Hvis oplevelserne skal være i særklasse, fører vejen til Dream Concept. En danskdrevet virksomhed, som leverer drømme og oplevelser til virksomheder siden 2011. Fra helstøbte events til muligheden for at prøve en ægte racerbil, det meste er muligt, når de hvert år afvikler 600-900 passagerturer kører på racerbaner rundt i Europa.

DC Workshop

Med alt fra motoroptimering, til komplet renovering og servicering af biler, kan DC Workshop løse enhver opgave. DC Workshop leverer servicering, optimering, og renovering af alle type biler, med fuld dokumentation og garanti på udført arbejde.
Arbejdet udføres af deres team af dygtige mekanikere: Mikkel Olsen, Patrick Broch, Svend Møller og Alexander Christiansen. Alle med adskillige års erfaring indenfor servicering og renovering af en lang række forskellige type biler.

Det kræver passion, viden og erfaring, hvis der skal ydes på højeste plan – både på bilerne og hos  personalet. En ting de ved Dream Concept og DC Workshop sørger for, at minde hinanden om hver dag.

DREAM CONCEPT / DC Workshop

Kontakt ALEXANDER CHRISTIANSEN

Kontakt os

MY GARAGE A/S