DK

Januar 2016

Begyndelsen på værkstedet

Inden dette blev officielt Porsche Servicecenter.

Maj 2016

Officiel åbning af MY GARAGE

MY GARAGE løftede sløret for visionen om at blive motorverdenens mekka i Danmark og slog officielt dørene op for offentligheden.

Maj 2016

Trackday 2016

MY GARAGE afholder hvert år Trackday med en række udvalgte samarbejdspartnere og automotive brands. Arrangementet er kun for inviterede.

Juni 2016

Opførelsen af glasboksene

De ikoniske glasbokse som vi kender i dag ses her under opførelsen.

Maj 2017

Trackday 2017

Hvert år samles nogle af verdens ypperste biler til Danmarks mest eksklusive Trackevent, der afholdes på Vandel Flyveplads. Det er et lukket arrangement for udvalgte inviterede, heriblandt medlemmerne af Gentleman’s Garage.

September 2017

Åbningen af Porsche Servicecenter Vejle

Værkstedet bliver autoriseret Porsche Servicecenter, efter bl.a. indkøb af omkring 1.500 stykker specialværktøj og krævende specialuddannelse af teknikere.

Oktober 2017

Begyndelsen på AH Autolak

I 2017 istandsættes facaden på bygningen som i dag huser AH Autolak.

December 2017

d’Angleterre juleudstilling

MY GARAGE havde i julen 2017 æren af at udstille den storslårede juleudstilling, som kendt fra d’Angleterre året forinden.

Januar 2018

Rolls-Royce partnerskab

Med en brændende passion for det engelske luksusmærke, lykkedes det efter længere tids ønske for MY GARAGE at opnå status som autoriseret Rolls-Royce Servicepartner og Connecting Partner. MY GARAGE er derved den eneste i landet som tilbyder autoriseret service af Rolls-Royce, samt formidler både brugte og fabriksnye modeller.

Februar 2018

Færdiggørelsen af Shell stationen

For at sikre partnere og gæster korrekt brændstof, var der god synergi i opførslen af en Shell tankstation lige ved indkørslen til MY GARAGE. Denne Shell tank tilbyder både V-Power 100 Oktan samt V-Power Diesel.

Maj 2018

Trackday 2018

Endnu et år blev det tid til årets Trackevent, som afholdes i Vandel. Dette arrangement er det største arrangement på året hos MY GARAGE og også et af de mere eksklusive. Det kræver en invitation og hvis man er medlem af Gentleman’s Garage modtager man helt automatisk en invitation til det helt unikke Trackevent.

Juni 2018

Porsche fylder 70 år

På en solrig sommerdag fyldte det anerkendte Porsche mærke 70 år. Dette fejrede Porsche Servicecenter Vejle med en fødselsdagsbrunch inden de 60 Porscher deltog i en flot konvoj på vej til Aarhus, hvor hundredvis af Porsche entusiaster samledes.

September 2018

Porsche Servicecenter Vejle 1 år

Efter et fantastisk første år hos MY GARAGE afholdte Porsche Servicecenter Vejle en kæmpe fest på deres 1-års fødselsdag. Med over 180 Porscher og 300 gæster var dagen en stor succes.

September 2018

Rolls-Royce lancerer Cullinan

I slutningen af september måned kunne MY GARAGE, i samarbejde med Rolls-Royce, stolt bryste sig af et uforglemmeligt arrangement: Rolls-Royce lancerede deres nye SUV-model ”Cullinan” for første gang i Norden. Det skete på den eksklusive restaurant ”ADDRESS” i Hellerup.

Maj 2019

Trackday 2019

Igen i 2019 afholdes det årlige Trackday på Vandel Flyveplads.

September 2019

Porsche Servicecenter Vejle 2 år

Porsche Servicecenter Vejle lægger hvert år en dyd i at markere dagen for deres officielle åbning. I 2019 deltog omtrent 250 Porscher i det, man må betegne som Danmarks største Porsche køretur.

Oktober 2019

Crashpoint og Tesla slår dørene op hos MY GARAGE

Crashpoint og Tesla bliver en del af MY GARAGE.

November 2019

På vej mod etape 4

Transformationen af vores knapt 20.000 kvm. er fortsat under udvikling. I denne hal har der stået store, støbte maskiner fra Ege Tæppers tid. Disse er nu fjernet, og hullerne er fyldt ud så vi kan tage hul på endnu en etape.

November 2019

Introduktionen af den nye McLaren GT

Som Connecting Partner til McLaren Stockholm præsenteres den nye McLaren GT til et intimt og eksklusivt arrangement hos MY GARAGE.

April 2020

Udvidelsen af Porsche værkstedet

Porsche Servicecenter Vejle oplever en stigende efterspørgsel og udvider derfor deres værksted. På de omtrent 1.000 kvm. vil de være forberedt til yderligere 10 arbejdsstationer og med særlig plads til den fuldt elektriske Porsche Taycan.

April 2020

KOED - BMW & MINI Service slår dørene op hos MY GARAGE

Maj 2020

Åbning af den nye hovedindgang

Åbningen af den nye hovedindgang markerer en milepæl i udviklingen af konceptet. Først og fremmest da denne vil fungere som bindeled mellem alle partnere samt den nordlige og sydlige del af bygningen. Dernæst da den signalerer åbenhed ud mod Juulsbjergvej og Horsensvej.

Kontakt os

MY GARAGE A/S