DK

Januar 2021

KALMAR Automotive udpeger MY GARAGE som eksklusiv forhandler i Skandinavien

Endnu et eksklusivt bilmærke tilføjes porteføljen hos MY GARAGE. KALMAR Automotive der redefinerer datidens Porsche modeller med nutidens teknologi og erfaring, udpeger MY GARAGE som eksklusiv forhandler i Skandinavien.

December 2020

Lotus udpeger MY GARAGE som eksklusiv salg og service partner i Danmark

Det historiske superbilsmærke Lotus, udpeger MY GARAGE som eksklusiv dansk forhandler og får dermed en attraktiv position for salg af nye og brugte Lotus superbiler til kunder over hele landet. Foruden salg, bliver MY GARAGE autoriseret Lotus servicepartner.

November 2020

Åbning af NEMBILVASK

NEMBILVASK er en vaskehal, der giver dig en vaskeoplevelse ud over det sædvanlige. Med fokus på moderne faciliteter og et højt serviceniveau, er NEMBILVASK brancheførende.

November 2020

Ombygning af de sidste fabrikslokaler påbegyndes

I foråret 2021 forventes ombygningen færdig og MY GARAGE er blevet udvidet med over 4.000 kvadratmeter. De nye ombygget lokaler giver yderligere plads til flere partnere.

September 2020

Porsche Servicecenter Vejle 3-års fødseldag

Mere end 200 tilmeldte Porsche-ejere deltog i dette års fødselsdag. I år dog i et andet set-up grundet COVID-19 og de restriktioner, som dette bevirker. I år var ruten delt ud på fire forskellige med hver deres destination. Her havde de deltagende Porsche ejere mulighed for, at kunne forlade bilerne og omgås de øvrige delagere samtidigt med, at forsamlingsforbuddet blev overholdt.

August 2020

Formula udvider

Formula udvider deres service faciliteter. Siden 2015 har Formula Automobile haft autoriseret Ferrari og Maserati serviceværksted hos MY GARAGE. Partnerskabet mellem MY GARAGE og Formula Automobile vokser i takt med et øget behov for et større servicecenter. Udover servicecenteret i Vejle hos MY GARAGE har Formula Automobile også et i Kongens Lyngby i forbindelse med deres eget hovedkontoret.

Juli 2020

Indvielsen af det nye Porsche værksted

Det nye, knapt 1.000 kvm. værksted blev indviet i sommeren 2020.

Maj 2020

Åbning af den nye hovedindgang

Åbningen af den nye hovedindgang markerer en milepæl i udviklingen af konceptet. Først og fremmest da denne vil fungere som bindeled mellem alle partnere samt den nordlige og sydlige del af bygningen. Dernæst da den signalerer åbenhed ud mod Juulsbjergvej og Horsensvej.

April 2020

KOED - BMW & MINI Service slår dørene op hos MY GARAGE

Autoriseret BMW og MINI serviceværksted. De mest væsentlige faktorer for KOED er den personlige service og høje troværdighed blandt kunderne. Med over 25 års erfaring og en umættelig passion for mærket, har KOED formået at opbygge en særlig ekspertise for BMW. Netop derfor er virksomheden kendt blandt BMW entusiaster i hele Norden.

April 2020

Carcare by Oxholm flytter ind

Carcare by Oxholm har speciale i lakkorrektion, rens af interiør, lugtsanering, langtidsforseglinger, samt andre former for overfladebeskyttelse. Deres fokus er ikke at kunne ekspedere flest mulige kunder i løbet af en arbejdsdag – men derimod at sikre en særlig høj kvalitet og et så veludført stykke arbejde, der stiller selv de mest pertentlige kunder yderst tilfreds.

April 2020

Udvidelsen af Porsche værkstedet

Porsche Servicecenter Vejle oplever en stigende efterspørgsel og udvider derfor deres værksted. På de omtrent 1.000 kvm. vil de være forberedt til yderligere 10 arbejdsstationer og med særlig plads til den fuldt elektriske Porsche Taycan.

November 2019

Introduktionen af den nye McLaren GT

Som Connecting Partner til McLaren Stockholm præsenteres den nye McLaren GT til et eksklusivt arrangement hos MY GARAGE.

November 2019

På vej mod etape 4

Transformationen af vores knapt 20.000 kvm. er fortsat under udvikling. I denne hal har der stået store, støbte maskiner fra Ege Tæppers tid. Disse er nu fjernet, og hullerne er fyldt ud, så vi kan tage hul på endnu en etape.

Oktober 2019

Crashpoint og Tesla slår dørene op hos MY GARAGE

Crashpoint og Tesla bliver en del af MY GARAGE.

September 2019

Porsche Servicecenter Vejle 2-års fødselsdag

Porsche Servicecenter Vejle lægger hvert år en dyd i at markere dagen for deres officielle åbning. I 2019 deltog omtrent 250 Porscher i det, man må betegne som Danmarks største Porsche køretur.

Maj 2019

Trackday 2019

Igen i 2019 afholdes det årlige Trackday på Vandel Flyveplads.

September 2018

Rolls-Royce lancerer Cullinan

I slutningen af september måned kunne MY GARAGE, i samarbejde med Rolls-Royce, stolt bryste sig af et uforglemmeligt arrangement: Rolls-Royce lancerede deres nye SUV-model ”Cullinan” i Norden. Det skete på den eksklusive restaurant ”ADDRESS” i Hellerup.

September 2018

Porsche Servicecenter Vejle 1-års fødselsdag

Efter et fantastisk første år hos MY GARAGE afholdte Porsche Servicecenter Vejle en kæmpe fest på deres 1-års fødselsdag. Med over 180 Porscher og 300 gæster var dagen en stor succes.

Juni 2018

Porsche fylder 70 år

På en solrig sommerdag fyldte det anerkendte brand Porsche 70 år. Dette fejrede Porsche Servicecenter Vejle med en fødselsdagsbrunch inden de 60 modeller fra Porsche deltog i en flot konvoj på vej til Aarhus, hvor hundredvis af Porsche-entusiaster samles.

Maj 2018

Trackday 2018

Endnu engang blev det tid til årets Trackevent, som afholdes i Vandel. Dette arrangement er det største arrangement på året hos MY GARAGE og også et af de mere eksklusive. Det kræver en invitation for at kunne deltage. Medlemmer af Gentleman’s Garage er altid en del af de inviterede til dette unikke trackevent.

Februar 2018

Færdiggørelsen af Shell stationen

For at sikre partnere og gæster korrekt brændstof, var der god synergi i opførslen af en Shell tankstation lige ved indkørslen til MY GARAGE. Denne Shell tank tilbyder både V-Power 100 Oktan samt V-Power Diesel.

Januar 2018

Rolls-Royce partnerskab

Med en brændende passion for det engelske luksusmærke, lykkedes det efter længere tids ønske for MY GARAGE at opnå status som autoriseret Rolls-Royce Servicepartner og Connecting Partner. MY GARAGE er derved de eneste i Skandinavien, som tilbyder autoriseret service af Rolls-Royce, samt formidler både brugte og fabriksnye modeller.

December 2017

d’Angleterre juleudstilling

MY GARAGE havde i julen 2017 æren af at udstille den storslåede juleudstilling, kendt fra d’Angleterre året forinden.

Oktober 2017

Begyndelsen på AH Autolak

I 2017 istandsættes facaden på bygningen, som i dag huser AH Autolak.

September 2017

Åbningen af Porsche Servicecenter Vejle

Værkstedet bliver autoriseret Porsche Servicecenter, efter bl.a. indkøb af omkring 1.500 stykker specialværktøj og krævende specialuddannelse af teknikere.

Maj 2017

Trackday 2017

Hvert år samles nogle af verdens ypperste biler til Danmarks mest eksklusive Trackevent, der afholdes på Vandel Flyveplads. Det er et lukket arrangement for udvalgte inviterede, heriblandt medlemmerne af Gentleman’s Garage.

Juni 2016

Opførelsen af glasboksene

De ikoniske glasbokse som vi kender i dag, ses her under opførelsen.

Maj 2016

Trackday 2016

MY GARAGE afholder hvert år Trackday med en række udvalgte samarbejdspartnere og automotive brands. Arrangementet er kun for inviterede.

Maj 2016

Officiel åbning af MY GARAGE

MY GARAGE løftede sløret for visionen om at blive motorverdenens mekka i Danmark og slog officielt dørene op for offentligheden.

Januar 2016

Begyndelsen på værkstedet

Inden dette blev officielt Porsche Servicecenter.

Kontakt os

MY GARAGE A/S