Morgan udpeger MY GARAGE til at varetage repræsentantskabet af Morgan i Danmark

Morgan udpeger MY GARAGE til at varetage repræsentantskabet af Morgan i Danmark

Endnu et britisk og eksklusivt bilmærke vil i løbet af 2021 være at finde hos MY GARAGE: Morgan.

Huset rummer allerede britiske mærker som Rolls-Royce, McLaren og Lotus, så da Morgan skulle udpege en ny partner til at varetage Morgan i Danmark, faldt valget helt naturligt på MY GARAGE.

Hertil udtaler Marcus Blake, Chief Sales Officer, Morgan Motor Company:
“We are delighted to welcome MY GARAGE to the Morgan dealership network. The team at MY GARAGE have shown a real enthusiasm for the Morgan brand, and with extensive experience working with other luxury and sports car brands, we are confident they are best placed to help establish Morgan in Denmark. Their facility is a fantastic destination, and one we know current and future Morgan owners will get a fantastic experience at. We wish the best of luck to MY GARAGE and the team and look forward to a prosperous partnership with them.”

Med en central placering i Danmark, en stærk erfaring indenfor britisk håndværk og et samlingssted for motorentusiaster, står MY GARAGE i en fordelagtig position til at kunne varetage og løfte Morgan til nye højder i Danmark. – Hertil udtaler Lars Bjørnbak, CEO, MY GARAGE:
’’Som en del af vores strategi om at huse mærker med vækstpotentiale i Danmark, glæder det mig at kunne offentliggøre samarbejdet med Morgan. Vi er nået langt i vores langsigtede plan om at repræsentere flere mærker i Danmark, men det nye samarbejde med Morgan viser også, at der stadigvæk er flere mærker derude, som har brug for en stærk partner i landet.’’

Med en bestand af Morgan, som overvejende er af ældre dato i Danmark, glæder det den salgsansvarlige Morgan repræsentant, Lasse Kristensen, at de første fabriksnye Morgan biler allerede er i ordrebogen: ’’Jeg er overbevist om at Morgan har sin eksistensberettigelse i Danmark – Og det har de første ordrer bekræftet mig i. Vi har en klar strategi om at forny brandets signalværdi: Morgan skal tænkes som ’Classic Cool’ – Retro design med et sportsligt og elegant udtryk’’

Salget af Morgan er startet og bestillinger af både nye og brugte biler efterkommes allerede. Service kan ligeså håndteres fra værkstedet med specialværktøjer og originalt testudstyr. Udvalgte teknikere hos MY GARAGE, vil blive uddannet efter Morgans forskrifter, så de er i stand til at varetage både nye og brugte Morgan modeller.

Morgan Motor Company er en britisk bilproducent, som tilbyder håndbyggede sportsvogne -Lokaliseret i Malvern Link, England. De verdens berømte Morgan biler, tilbyder en unik kombination af karisma, kvalitetsmaterialer, håndværk og performance. Morgan har håndbygget traditionelle britiske sportsvogne siden 1909, med en unik placering i markedet.
I marts måned 2019, investerede kapitalfonden ‘Investindustrial’ i Morgan Motor Company, så de i dag sidder på aktiemajoriteten. Med denne investering, sikres Morgan Motor Company en langsigtet fremtid, med fortsat at bygge biler i England. ’Morgan Familien’ bevarer en aktiepost i firmaet og vil fremadrettet arbejde sammen med Invesindustrial i bestyrelsen.
Morgan Motor Company producerer omkring 850 biler om året, hvoraf cirka 70% bliver eksporteret. Modelprogrammet, primært omfattet af Plus Four og Plus Six, sælges gennem 60 officielle forhandlere, i 32 lande.