LOTUS UDPEGER MY GARAGE SOM IMPORTØR I DANMARK

LOTUS UDPEGER MY GARAGE SOM IMPORTØR I DANMARK

Det historiske superbilsmærke Lotus, udpeger MY GARAGE som dansk importør og får dermed en attraktiv position for salg af nye og brugte Lotus superbiler til kunder over hele landet. Foruden salg, bliver MY GARAGE autoriseret Lotus servicepartner.

MY GARAGE, der har placering i de ikoniske bygninger tæt ved motorvejen i Vejle, er et samlingssted for motorentusiaster. Foruden mærket Lotus, består MY GARAGE af en lang række partnere, der hver repræsenterer den højeste faglighed indenfor deres automotive felt.

Som et stort mulitbrandhus, med speciale i high-end- og performancebiler, er MY GARAGE den helt rigtige partner til at varetage Lotus forhandlingen og servicering i Danmark. MY GARAGEs egen vision om at tilbyde det bedste indenfor bilbranchen, husets kompetencer og kendskabet til kunderne, har været afgørende for Lotus i valget af en dansk forhandler. MY GARAGE ser frem til at have Lotus som en værdsat partner og dermed udvide deres repertoire af SALES, SERVICE, STORAGE & SOCIAL.

Vi er utrolig glade og stolte over at blive Lotus forhandler. Lotus går en spændende fremtid i møde med både den nye elektriske hypercar Evija, men også andre kommende elektriske modeller, som forventes at matche det danske marked helt rigtigt. Forhandlingen af Lotus er en del af vores strategi, om at blive et motormekka for bilentusiaster i hele norden. Med Lotus forhandlingen, er vi endnu et skridt nærmere mod at kunne tilbyde kunderne alt det bedste fra den automotive verden.” – Lars Bjørnbak, CEO MY GARAGE

Foruden forhandlingen af Lotus, bliver MY GARAGE også Danmarks eneste autoriseret Lotus servicepartner. Det er dermed muligt, at få sin nye, såvel som klassiske Lotus repareret og serviceret af specialuddannede Lotus teknikere. Det forventes, at Lotus åbner for service hos MY GARAGE i anden kvartal af 2021, men ordre på nye bestillingen kan modtages allerede nu.