ET NYT KONCEPT FOR EKSKLUSIVE VINE BLIVER NY PARTNER HOS MY GARAGE

ET NYT KONCEPT FOR EKSKLUSIVE VINE BLIVER NY PARTNER HOS MY GARAGE

Det skal være ligetil og ikke mindst interessant at navigere i den magiske verden af kvalitetsvin. Wine Mage præsenterer et nyt koncept, som hidtil har manglet i branchen.

Du kan i fremtiden gøre endnu mere for at opnå den gode stemning, når du besøger MY GARAGE. En ny partner vil nemlig bringe viden og passion om vin videre til alle besøgende, og det skal bidrage til flere gode stunder. Den slags hvor der opstår en særlig stemning, når man i godt selskab åbner en flaske vin. Når duften af kork og sødmen fra druerne leder tankerne hen mod gode minder. For en stund forsvinder hverdagens stress og jag – og man befinder sig lige dér i nuet, og synker lige et par centimeter længere ned i stolen.
Det er et øjeblik, man deler – og med den rette flaske vin og baggrundsviden, er det en intens oplevelse.

MY GARAGE smelter verdener sammen for connaisseurers

Synergierne med MY GARAGE og partnerne på adressen er åbenlyse, og Wine Mage kommer til at yde et markant bidrag i forhold til at understøtte aktiviteter og skabe opmærksomhed for hele huset.

MY GARAGE’s CEO Lars Bjørnbak glædes ved det nye partnerskab:
– Det er vores fornemmeste opgave at danne rammen om en enestående oplevelse for kunder og gæster i huset.

Vores målgruppe er connaisseurers, som har kvalitetsfornemmelser og som forventer det bedste, hvad enten det er indenfor den automotive verden eller vin. Samtidig matcher de to virksomheder hinanden godt i relation til et højt ambitionsniveau: Wine Mages målsætning er nemlig at stedfæste sig blandt de mest troværdige og indflydelsesrige aktører i branchen. Og for nyligt annoncerede vi hos MY GARAGE ambitionen om at vækste yderligere mere flere kvadratmeter, flere partnere og et større forretningsområde, som tilbyder alt det bedste under ét tag.

Alle skal blive en oplevelse rigere, når de besøger Wine Mage

Grundlægger ved Wine Mage Per M. Pedersen fortæller om konceptet, som beror på det, han mener, der mangler i branchen i dag:
– Wine Mage er et nyt og unikt koncept, der er blevet finpudset og justeret siden idéen blev udklækket efter mit første besøg hos MY GARAGE tilbage i 2018.

Ligesom det gør sig gældende for MY GARAGE, så skal alle gæster og kunder hos Wine Mage blive en oplevelse rigere, fortæller Per M. Pedersen og fortsætter:
– Med fokus på kvalitet frem for kvantitet vil vi glæde os til, sammen med kunderne, at udforske vinens magiske verden. Hos Wine Mage er alle velkomne, og vi vil gøre vores ypperste for at sikre, at alle går rigere herfra, uagtet om de har placeret en ordre, eller ”blot” er en gæst i huset.

Wine Mage har designet et unikt showroom, som vil fungere som både studie til videooptagelser samt et showroom og loungemiljø, hvor der kan foretages smagninger og ikke mindst et sted for vidensdeling omkring den magiske verden af vin. Her skabes et eksklusivt rum, som er i overensstemmelse med den øvrige oplevelse hos MY GARAGE. Med gulv-til-loft-reoler skabes der rum med plads til fordybelse og fokus på øjeblikket. – Det må gerne være, som at træde ind i en anden verden med rødder tilbage til vinkælderen i Bourgogne, siger Per M. Pedersen.

Gå på opdagelse i den magiske verden af eksklusive vine

Vi forventer, at Wine Mage slår dørene op for deres nye showroom hos MY GARAGE i udgangen af 2022.

For yderligere information og interesse vedrørende Wine Mage kontakt da venligst grundlægger Per M. Pedersen.

Office: +45 60 20 20 45
Mobile: +45 31 41 11 58
Mail: contact@winemage.com