CEO Lars Bjørnbak beretter om 2021 og løfter sløret for 2022

CEO Lars Bjørnbak beretter om 2021 og løfter sløret for 2022

Somme tider, når jeg stopper op og ser tilbage, føles det som om at det var i går eventyret begyndte, da vi overtog den gamle tæppefabrik på Wittrupvej. Samtidigt er det svært at begribe, at det kun er seks år siden. Den enorme udvikling har aldrig stået stille – og nok engang fortsætter den ind i 2022.

 

Færdiggørelsen på endnu en etape markerer begyndelsen på en ny
Hos MY GARAGE har året 2021 budt på flere store milepæle. Færdiggørelsen af etape 4 har blandt andet betydet, at vores omtrent 20.000 kvm. er yderligere forbundet, og vores mission om at tilbyde alt det bedste under ét tag er nu for alvor en realitet. Derudover har vi kunne bringe nyheden om hele tre nye forhandlerskaber af mærkerne KALMAR Automotive, Morgan og Dallara Stradale, som nu indgår i den eksklusive partnerportefølje. Med tilføjelsen af disse stærke brands opnår vi en endnu højere grad af synergi til vores vision om at blive det mest inspirerende bilunivers i Danmark.

Endeligt har det været med særlig stor fornøjelse, at vi igen har kunne mødes og fejre passionen for de svimlende kræfter til årets højdepunkt: MY GARAGE Trackday.

2022 byder på en række spændende begivenheder og events
Somme tider, når jeg stopper op og ser tilbage, føles det som om at det var i går eventyret begyndte, da vi overtog den gamle fabrik på Wittrupvej. Samtidigt er det svært at begribe, at det kun er seks år siden. Den enorme udvikling har aldrig stået stille – og nok engang fortsætter den ind i 2022.

Selvom vi endnu ikke kan løfte sløret for alle de ting, der kommer til at ske i 2022, kan jeg dog løfte sløret for et par stykker.

Flere hestekræfter flytter ind
I løbet af sommeren 2022 slår vores partner, Formula Automobile, dørene op for deres nye 800 kvm. store Ferrari og Maserati showroom hos MY GARAGE. Formula Automobile har siden begyndelsen drevet autoriseret service af Ferrari og Maserati hos MY GARAGE, men udvider nu med showroom på adressen også.

Yderligere udvikling af Lotus i Danmark med nyt showroom, samt grønne modeller på vej
I det forgangne år har vi allerede, som nogle af de første i verden, taget hul på etableringen af et Lotus showroom ud fra deres nye corporate identity. 2022 bliver derfor året, hvor vi kan byde kunder velkommen i et helt nyt univers, som har til formål at understøtte den positive udvikling af mærket i Danmark.
Herudover vil vi i sommeren introducere den nye Emira, som vil være den sidste lancering i modelprogrammet med forbrændingsmotor. Emira er en model, vi allerede har haft stor succes med salget af, og som vi har store forventninger til i det kommende år.
Slutteligt ser vi frem mod at introducere den kommende hybrid, Lotus Type 132, som forventes at starte produktion i sidste halvdel af 2022.

MY GARAGE Trackday
Som en tilbagevendende begivenhed vil vi i 2022 ligeledes afholde det eksklusive MY GARAGE Trackday i samarbejde med de bedste brands i branchen. Denne dag er noget ganske særligt for mig, da den på mange måder illustrerer selve eksistensgrundlaget for MY GARAGE: som et samlingssted for motorconnaisseurer, der udlever deres fælles passion.

Udvidelser af kontorer og mødelokaler samt nyt afleveringsrum
Den ene udvidelse sætter oftest skub i den næste – og grundet den store vækst på Porsche værkstedet, har vi denne gang behov for at udvide med yderligere kontorlokaler til vores kollegaer i indskrivningen. Siden Porsche Servicecenter Vejle blev etableret i 2016, har vi udvidet med 1.000 kvm. på værkstedet og nu med yderligere fem kontorpladser.

Foruden kontorer til Porsche Servicecenter Vejle, udvider vi i samme ombæring med et nyt, eksklusivt afleveringslokale, mødelokale samt tre kontorer til udlejning. Færdiggørelsen af disse udvidelser forventes at finde sted allerede i begyndelsen af 2022.

Grønne tiltag på vej i 2022
Hos MY GARAGE er vores mission at samle alle de bedste kræfter under ét tag. Af samme årsag ser vi altid efter nye muligheder for at udvikle vores forretning og services for vores kunder, og jeg ser derfor frem mod snart at kunne løfte sløret for flere, grønnere tiltag i 2022.