Ny forening skal sikre standarden i bilpleje branchen

Ny forening skal sikre standarden i bilpleje branchen

MY GARAGE partner, Lars Oxholm, har for nyligt indtrådt i en ny rolle som præsident for foreningen IDA, som har til formål at sikre standarden i bilpleje branchen.

 

Målet er at sikre gennemsigtighed og ordentlighed
Lars Oxholm har beskæftiget sig med bilpleje i mere end 20 år, og driver til daglig Carcare by Oxholm, som er beliggende i de eksklusive rammer hos MY GARAGE. Han nærer en dyb passion for at bilpleje, og kan med ro i sindet kalde sig for blandt de bedste i Europa indenfor faget.

Dette har han opnået ved sine mange års erfaring, videreuddannelse og kontinuerlig læring – hvorimod der, indtil nu, ikke har været nogen standard, der har sikret at alle og enhver ikke bare kan starte en ny forretning og kalde sig landets bedste bilplejer. Netop dette har Lars Oxholm og vicepræsident i IDA, Helgi Krstinn Halldórsen, søgt at sikre ved etableringen af foreningen.

 

The International Detailing Assosiation – Denmark Chaptor
IDA, eller The International Detailing Assosiation – Denmark Chaptor, er en underafdeling til dets amerikanske moderforening. Foreningen er primært for professionelle bilplejere og for de i branchen, som sælger bilplejeprodukter.

Bestyrelsen består i dag af syv personer og en stor del af deres fokus er at tildele roller til medlemmerne for at motivere disse til at deltage aktivt i foreningsarbejdet. Som medlem får man ligeledes mulighed for at dygtiggøre sig ved hjælp af en række online kurser, som udbydes eksklusivt via foreningen og kun til dennes medlemmer. Herudover vil der på sigt løbende blive afholdt events, skoling og netværk, hvor medlemmer kan gøre brug af hinandens erfaring på kryds og tværs.

Foruden etableringen af IDA, håber Lars Oxholm at kunne bidrage yderligere til kvalitetssikringen i branchen gennem en godkendt uddannelse som bilplejer.

 

Kom til åbent hus
Lørdag d. 04. november 2021 kl. 19:00 – 21:00 afholdes der åbent hus for IDA-medlemmer og andre interesserede hos Carcare by Oxholm.

Du kan læse meget mere om foreningen på deres hjemmeside og følge med på Facebook siden.