Menu

LEDIGE LOKALER

FLEKSIBLE MULIGHEDER FOR LEJE AF LOKALER

Hos MY GARAGE har du muligheden at blive en del af vores partnerskab. Vi har flere fleksible løsninger for, at netop din forretning kan drives hos MY GARAGE.

Lige nu har vi følgende ledige lokaler:

KONTORET MED UNIKKE OMGIVELSER

Følgende kontor på billedet har sin placering i MY GARAGE’S showroom og er derfor den unikke løsning for en bilforhandler, leasingselskab eller lignende. Med dette kontor får man muligheden for at have sine egne biler til at stå i showroomet. Hos MY GARAGE er der en stor gennemstrøm af mennesker. Det kan være folk der har booket et mødelokale, afholder et event, nogle der besøger vores partnere i huset eller lignende. Med dette kontor får man derfor helt automatisk gennemstrøm forbi sine biler og derudover får man også markedsføring gennem MY GARAGE, som en partner i huset.
I MY GARAGE har vi bl.a. DiTEC klargøringscenter, malerfirma ved AH Autolak, Porsche Servicecenter, Rolls-Royce Motor Car service. Derudover har Formula også et værksted hos MY GARAGE og der er mange flere med i partnerkonceptet. Det betyder derfor at f.eks. kosmetisk og mekanisk klargøring af dine salgsbiler kan klares under samme tag. Med lejen medfølger møblerne som ses på billedet og der vil altid være adgang til huset.

KONTOR MED MASSER AF PLADS OG MANGE MULIGHEDER

Kontoret på billedet er mere tilbagetrukket hos MY GARAGE og er derfor en god løsning for dig, som ønsker et kontor i lækre og rolige omgivelser. Kontoret har egen indgang ind til et af MY GARAGE’s mindre showroom. Udover en stor gennemstrøm i forretningen får man automatisk markedsføring gennem MY GARAGE, som værende en del af partnerkonceptet. Flere fordele medfølger partnerkonceptet f.eks. at man altid har mulighed for at booke mødelokaler, man har altid adgang til sit kontor og det er også en fordel er der mange forskellige partnere under samme tag.

LEJ EN SALGSPLADS

Har du en eksklusiv specialbil du ønsker mere eksponering af? Så kunne det være en mulighed hos MY GARAGE, hvor du kan leje en salgsplads. Vi har både muligheder til den private person eller til bilforhandleren. Med din bil holdende hos MY GARAGE sikrer du at komme ud til den helt korrekte målgruppe indenfor eksklusive biler og gør det muligt at fremvise den til netop den målgruppe du har brug for. I showroomet holder der bl.a. McLaren, Porsche, Rolls-Royce, Mercedes osv. Derudover er der også de fordele at der i partnerkonceptet er partnere som f.eks.: Formula automobile, Porsche Servicecenter, Rolls-Royce Motor Car Service, DiTEC klargøringscenter osv. Forhør omkring prøveperiode hos kontaktperson.

KONTAKT


Marketingkoordinator

For mere information om Partnerkonceptet