DK

Watercar Panther

V6

Kr. 1,249,000

Ekskl. afgift

 • Årgang: 2015
 • Km: 1,000

Forhandler:

SALES GARAGE
TLF: +4569133910

Teknisk Data

 • 1. registrering
  01-01-2015
 • Motor type
  Benzin
 • Antal døre
  2
 • HK
  250

Beskrivelse

Bemærk at bilens pris er ekskl. afgift og ekskl. moms. Bilen kan som udgangspunkt ikke registreres i Danmark.
Denne WaterCar Panther, er et amerikansk amfibie køretøj designet og udviklet i USA, af firmaet Fountain Valley Bodyworks. Firmaet startede i sin tid med at bygge verdens hurtigste amfibie køretøjer, og da det mål blev nået i år 2010, begyndte firmaet at koncentrere sig om at bygge et pålideligt og attraktivt amfibie køretøj til private. Svaret herpå blev denne Panther, som er bygget i glasfiber og har en vægt på knap 1400 kg. Takket være køretøjets 3,7 liters 6 cylindrede Honda V-Tec motor, som leverer 250 hk, kan den nå en topfart på vandet, på 70 km/t.
Hver eneste WaterCar er unik, i form af at man selv designer køretøjet fra ende til anden, og er alt i alt et fantastisk stykke legetøj, som er sjov både på vand og på land.

Denne eksakte bil blev importeret fra USA til Danmark i 2015, og fremstår meget flot.
Bestilles en Panther hos den amerikanske producent i dag, vil der være 2 års ventetid, og derfor har du her en unik chance for at erhverve dig dette spændende køretøj uden ventetid.

Hos SALES GARAGE er vi altid behjælpelig med at finde den helt rette bil til dig.
Vores viste biler er altid på lager, klar til omgående levering – og som kan besigtiges i vores showroom i Vejle. Derudover skræddersyer vi det helt rigtige leasingtilbud til netop dig, ligesom vi tager biler i bytte og tilbyder kommissionssalg.

Forespørg på denne bil

Har du spørgsmål eller er du interesseret i at høre mere om denne bil er du altid velkommen til at kontakte os.

ERKAN KILIC

LASSE KRISTENSEN

Kontakt os

MY GARAGE A/S